TED ISPARTA KOLEJİ
KAYIT BİLGİLERİ VE ÜCRETLER

AÇIKLAMALAR

İndirimler eğitim ücreti üzerinden yapılır.

• Geçmiş eğitim dönemlerinde faydalanılan başarı indirimleri döneminin başarı  indirimli oranlarında uygulanacaktır.
  • Başarı İndirimlerden dolayı % 50 ve üzeri indirimden faydalanan öğrencilerimiz ayrıca   Erken kayıt,Peşin ve kardeş indirimlerinden faydalanamazlar.
  • 2017 Nisan Ayından İtibaren Erken Kayıt indirimleri uygulanmayacaktır.
  • 2017 Mayıs Ayından itibaren Eğitim ve yemek Ücretlerine % 2 oranında artış uygulanacaktır. ( Kayıt Yenilemeler için geçerlidir.)

T.C. Milli Eğitim bakanlığı Özel öğretim kurumları yönetmeliğinin 56/3. Maddesi “ kayıt işlemi yapmış olup, öğretim yılı başlamadan ayrılanlara eğitim ücretinin %10 dışındaki kısmı iade olunur hükmü uygulanacaktır.

• 5580 sayılı özel öğretim kurumları kanun’u ve kanuna dayanılarak MEB tarafından yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığı özel öğretim kurumları yönetmeliği gereğince ilan olunur.