OKULUMUZDA YABANCI DİL

TED ISPARTA KOLEJİ OKUL ÖNCESİ'NDE YABANCI DİL EĞİTİMİ

Okul öncesi ingilizce eğitiminde Dinleme ve konuşma odaklı temel kelime ve yapılarla oluşturulmuş bir eğitimdir. Öğrencilerimiz ana dillerini öğrenir gibi DOĞAL bir yaklaşımla yabancı dil öğrenmeye başlarlar. Aslında nefes alıp vermek gibidir.

• Eğitimin merkezi öğrencilerimizdir, dolayısıyla yabancı dil eğitimi onlara göre tasarlanır.
  • Oyuna dayalı bir yabancı dil eğitimi benimsenir ve öğrencilerimiz farkında olmadan hedef dili hayata geçirmeye başlarlar.
  • Rol yapma ve drama teknikleri ile topluluk önünde konuşma kaygıları ortadan kaldırılır.
  • Bu yaşlar grupları daha çok dinlemeyi tercih ettikleri için maksimum düzeyde İngilizce’ye maruz kalırlar.
  • Motivasyonu üst düzeyde tutmak için yabancı dil eğitimi şarkılar, el işi çalışmaları, tekerlemeler, hikayeler, karakterler ve görseller yabancı dil eğitim sürecimizin vazgeçilmezidir.
  • Sıcak bir sınıf ortamında öğretmen öğrenme için merak uyandırır ve model olur.
  • Doğru yapılandırılmış bir dil eğitimi ile zihinsel gelişime katkı sağlanır.
  • Günlük hayatla ilgili yaşa uygun yabancı dilde iletişim becerileri kazanılır.