OKULUMUZDA YABANCI DİL

TED ISPARTA KOLEJİ İLKOKULU'NDA YABANCI DİL EĞİTİMİ

İlkokul ingilizce eğitiminde 3. Sınıfa kadar İngilizce öğrenimi tamamen bir eğlence ve oyun tarzı ile yürütülür. 3. Sınıfta İngilizce’nin akademik yönü de devreye girer.

• 3. Sınıf düzeyi itibariyle dünya çapında uygulanan Cambridge English sınavlarına hazırlıklar başlar ve her yılın sonunda dünyaca geçerliliği olan sertifikalarla yabancı dil kalitemiz kanıtlanır.
  • Artık sadece dinleme ve konuşma değil yabancı dilde yazma ve okuma da ön plana çıkar.
  • Yaşa uygun günlük hayatın iletişim aktiviteleri- yabancı dilde alışveriş yapma, yer yön tarifleri, seyahat gerekleri, kendini tanıtma, soru sorma vb- temelinde dili kullanma becerileri hız kazanmıştır.
  • Öğrencilerimiz düşüncelerini yazılı ve sözlü olarak rahatça ifade etmeye başlarlar. Yabancı dilde iletişim daha bağımsız bir şekilde yazılı ve sözlü olarak devam eder.
  • Öğretmenlerimiz dilin kullanılması için gerçek yaşam benzeri ortamlar hazırlar ve öğrencilerimizin İngilizce kazanımlarını hayata geçirirler.