OKULUMUZDA YABANCI DİL

TED ISPARTA KOLEJİ ORTAOKULU'NDA YABANCI DİL EĞİTİMİ

Ortaokul ingilizce Eğitiminde öğrencilerimiz yabancı dilin dört temel beceri olan Okuma, Yazma, Dinleme ve Konuşmada yetkin ve etkili birer kullanıcıya dönüşürler.

• İngilizce Temel günlük hayat iletişim aracından artık eleştirel ve yaratıcı bir iletişim aracına dönüşmüştür.
  • İngilizce olarak daha fazla edebiyat çalışması ile hedef dilde kendini daha akıcı ifade etme, daha geniş kelime dağarcığı ve daha kapsamlı dil yapısına sahip olma yönleri geliştirilir.
  • Sadece ulusal değil uluslararası çalışmalara yönelme hız kazanır ve başarılar elde ederler. Türkiye birincilikleri ile yurtdışı organizasyonlarda yer almaya başlarlar.
  • Uluslararası proje ve uygulamalar ile öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin öğrendikleri dili kullanmalarını mümkün kılarlar.
  • Mektup ve e-posta arkadaşlıkları ve yurtdışından kardeş okullarla internet üzerinden yapılan video görüşmelerle İngilizce olarak kültürel alışveriş yapılır.
  • İngilizce artık bilgi edinme ve bilgiyi aktarma aracına dönüşmüştür.
  • Öğrencilerimizin Ortaokuldan Ortak Avrupa Dil Çerçevesine göre B1/B1+ seviyelerinde mezun olmaları hedeflenmektedir.