Zihin Haritaları İle Aktif Öğrenme

LGS 2025 Hazırlıkları Devam Ediyor
21 Ağustos 2024
12.Sınıf Eğitimini Kanada Çift Diploma Programıyla Tamamlayan Öğrencimiz Fatma Arca Ünal Eğitim Hayatına Acadia Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümünde (Burslu) Olarak Yine Kanada’da Devam Edecektir.
23 Ağustos 2024
LGS 2025 Hazırlıkları Devam Ediyor
21 Ağustos 2024
23 Ağustos 2024

2024 – 2025 yılı Eğitim- Öğretim yılında 5.ve 9.sınıflarımızda bu yıl pilot çalışma olarak sürecek “Zihin Haritaları ile Aktif Öğrenme” projemizin Tony Buzan Sertifikalı Öğretmen eğitimlerini tamamladık.
Türkiye’nin İlk ve Tek Dünyanın sayılı Yapay Zeka Özellikli Zihin Haritalama Yazılımı FORAMIND’ ı okulumuz sistemine entegre ederek öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına açtık.
Yeni Akademik Yılımızda Zihinler FORA dedik.