Mizaç Eğitimi İle Öğrencilerimizi Tanıyarak Başarıyı Hedefliyoruz!

Lise Kademesi Sınav Komisyon Çalışmaları 9.Çalıştayı
27 Ağustos 2024
2024 TED Okulları Eğitmen Yetiştirme Programına Okulumuz İngilizce Öğretmeni Melike Özelçi Katılmış ve Bu Programı Başarıyla Tamamlamıştır
29 Ağustos 2024
Lise Kademesi Sınav Komisyon Çalışmaları 9.Çalıştayı
27 Ağustos 2024
29 Ağustos 2024

Mizaç Eğitimi ile Öğrencilerimizi Tanıyarak Başarıyı Hedefliyoruz!

Geçen yıl okulumuzda Eduen Danışmanlık süpervizörlüğünde başlattığımız Mizaç Eğitimlerine bu yıl da devam ediyoruz.

Okulumuzda aramıza yeni katılan öğretmenlerimize yönelik PDR Zümresi tarafından düzenlediğimiz Mizaç Eğitimi başarıyla tamamlandı. 🌟 Eğitimde, öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını daha iyi anlamak ve onlara uygun yaklaşımlar geliştirmek amacıyla mizacın eğitim üzerindeki etkisine odaklanıldı.

Yeni öğretmenlerimiz, eğitim süresince mizaç tipleri ve etkili iletişimde mizacın rolü konusunda değerli bilgiler edindi. Bu sayede, öğrencilerimize daha verimli ve bireysel farklılıklarını gözeten bir eğitim sunmayı hedefliyoruz.