TED Isparta Koleji Lisesi 2024 Mezunlarını Muhteşem Bir Diploma Töreniyle Uğurladı.

TED Isparta Koleji’nde Karne Günü
14 Haziran 2024
TED Isparta Koleji Anadolu Lisesi 2024-2025 Kayıt Koşulları
25 Haziran 2024
TED Isparta Koleji’nde Karne Günü
14 Haziran 2024
TED Isparta Koleji Anadolu Lisesi 2024-2025 Kayıt Koşulları
25 Haziran 2024

TED Isparta Koleji Lisesi 2024 mezunlarını muhteşem bir Diploma Töreniyle uğurladı. Törene Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğretim Şube Müdürü Ali Arslan, Göl Yatırım Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Danışmanı Sayın Tülay Alemdar, Göl Yatırım Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Direktörü Sayın Güray Ünlüer, ORMA İdari İşler Müdürü Gülay Başyiğit Selçuk, TED Mezunlar Federasyonu Başkanı Serhat İpek, Yönetim Kurulu Üyesi Kutgu Coşkun, 2024 mezunlarımız ve velilerimiz katıldı.

Törenimiz mini konserle başladı. Ardından marşlar eşliğinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yerlerini aldı.
Lise müdürümüz Gülin Özkan, Kurucu Temsilcimiz Şule Yurcu ve TED Mezunlar Derneği Federasyon Başkanı Serhat İpek’in açılış konuşmalarından sonra mezun öğrencilerimiz Vals performansı sergilediler.

TED Üniversitesi Rektörü Sayın İhsan Sabuncuoğlu’nun video mesajı izlendi.

Flama devir teslimin ardından okulumuzda ilk üç dereceye giren Okul Birincisi Necati Hakan Gökdemir, Okul İkincisi Emine Ahsen Danacı ve Okul Üçüncüsü Zeynep Ertilav’a plaketleri verildi.

Okul birincimiz Necati Hakan Gökdemir veda konuşmasını yaptı ve eğitimde devamlılığı temsil eden meşaleyi 11. sınıf öğrencimiz Beren Ünal’a teslim etti.
12 yıl ve üzeri TED Isparta Koleji’nde eğitim gören öğrencilerimize ve ailelerine TED aidiyetleri için okul yöneticilerimiz tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize belgeleri takdim edildi.

Protokol üyelerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından mezun öğrencilerimize Mezuniyet Belgesi verildi.

Lise Müdürümüz Gülin Özkan eşliğinde öğrencilerimiz büyük bir coşkuyla havaya keplerini atarak lise mezuniyetlerini doyasıya kutladılar.

Kokteyl ve mezuniyet eğlencesiyle Diploma Törenimiz sona erdi.