TED Isparta Koleji Öğretmenleri Oryantasyon Programında Buluştu!

2024 Mezunlarımız, Türkiye’nin En Saygın Üniversitelerine Yerleştiler.
17 Ağustos 2024
Üniversite Destek Eğitim Programımız (ÜDEP) Yaz Kampı Başladı! 🎓
21 Ağustos 2024
2024 Mezunlarımız, Türkiye’nin En Saygın Üniversitelerine Yerleştiler.
17 Ağustos 2024
Üniversite Destek Eğitim Programımız (ÜDEP) Yaz Kampı Başladı! 🎓
21 Ağustos 2024

TED Isparta Koleji öğretmenleri oryantasyon programında buluştu!
Okulumuza yeni başlayan öğretmenlerimiz, çevirim içi toplantıda Türk Eğitim Derneği Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve TED Genel Müdürü Prof.Dr.Fatma Bıkmaz ile bir araya geldiler.
Tüm öğretmenlerimizin katıldığı motivasyon kahvaltısının ardından Kurucu Temsilcimiz Şule Yurcu ve Lise Müdürümüz Gülin Özkan 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı toplantısında açılış konuşması yaptılar. Aramıza yeni katılan öğretmenlerimize TED’in meşalesini simgeleyen yaka rozetleri takdim edildi.
Yeni başlayan öğretmenlerimize okulumuzun vizyonu, misyonu ve kurumsal yönergelerimiz hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Üç hafta sürecek mesleki eğitim ve oryantasyon programında öğretmenlerimiz Kavram Haritaları ile Öğrenme Yazılımı, STEM Eğitimleri, Mizaç Eğitimi, Yapay Zeka ve Web 2.0 araçları ile öğretim ve Yeni Öğretim Programı ile ilgili hizmet içi eğitimlerle mesleki bilgilerini geliştirecekler ve yeni dönem için hazırlıklarını tamamlayacaklar.
20 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında 8.sınıf öğrencilerimiz LGS’ye hazırlık için Lise Destek Eğitim Programına(İDEP), 12.sınıf öğrencilerimiz, YKS’ye hazırlık için Üniversite Destek Eğitim Programına (ÜDEP) ve okulumuza yeni başlayan öğrencilerimiz de Yabancı Diller Destek Programı (YDDP) ve Oryantasyon Programına katılacaklar.
Tüm öğretmen ve öğrencilerimize bilgi ve becerilerini kullanabilecekleri verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.