TED Okulları Öğretmenlerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı

2024 TED Okulları Eğitmen Yetiştirme Programına Okulumuz İngilizce Öğretmeni Melike Özelçi Katılmış ve Bu Programı Başarıyla Tamamlamıştır
29 Ağustos 2024
Yeni Dönem Mizaç Odaklı Eğitimlerimiz Başladı!
29 Ağustos 2024
Yeni Dönem Mizaç Odaklı Eğitimlerimiz Başladı!
29 Ağustos 2024

Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi tarafından 19 Ağustos 2024 tarihinde TED okullarında göreve yeni başlayan öğretmenlerimiz için oryantasyon, 26-28 Ağustos tarihleri arasında ise TED Okulları öğretmenlerimize yönelik hizmet içi eğitim programı düzenlenmiştir. TED Ankara Koleji ev sahipliğinde canlı bağlantı ile gerçekleşen, 46 TED okulu ve TED AD okullarının tamamının katıldığı çevrim içi program, Genel Başkanımız Sayın Selçuk Pehlivanoğlu ve Genel Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Fatma Bıkmaz’ın konuşmalarıyla başlamıştır. Hizmet içi eğitimlerimizde alanında uzman akademisyenler, ortak ve paralel oturumlarla Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğretim programlarına ilişkin paylaşımlarda bulunmuşlardır.