TED Stage: A Journey in English (TED Sahne: Bir İngilizce Yolculuğu)

2024 LGS’de Öğrencilerimizden Büyük Başarı
28 Haziran 2024
TED Isparta Koleji Bilim, Teknoloji ve İngilizce Yaz Kampı Başladı
1 Temmuz 2024
2024 LGS’de Öğrencilerimizden Büyük Başarı
28 Haziran 2024
TED Isparta Koleji Bilim, Teknoloji ve İngilizce Yaz Kampı Başladı
1 Temmuz 2024

TED ISPARTA KOLEJİ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜMÜZ TARAFINDAN DÜZENLENEN VE GELENEKSELLEŞEN TED Stage: A Journey in English (TED Sahne: Bir İngilizce Yolculuğu) İSİMLİ YABANCI DİL ETKİNLİĞİNDE, ANAOKULUNDAN LİSEYE KADAR ÖĞRENCİLERİMİZ BİRBİRİNDEN RENKLİ PERFORMANSLAR SERGİLEDİLER.

Geceye TOEFL ve Fit In Deutsch sınavlarında başarılı olan öğrencilerimizin sertifika törenleriyle başladık.
San Francisco Minerva Üniversitesi, Bilgisayar Bilimi bölümünde okuyan mezun öğrencimiz Ece Rana Sökel konuşmasıyla bizleri mutlu etti. Sonrasında öğrencilerimizin Anaokulundan Liseye kadar İngilizce yolculuğunu anlatmayı hedeflediğimiz programımıza başladık.

Okulumuzun bütün kademelerinden öğrenciler Şiir, şarkı, tiyatro oyunlarıyla izleyenlere göz alıcı bir performans sundular. Sahne enerji doluydu ve öğrencilerimizin yetenekleri büyüleyiciydi.
Öğrencilerimizin performanslarıyla gurur duyuyoruz ve onları destekleyen herkesi alkışlıyoruz! Yaratıcılıkları ve tutkularıyla sahne ışıklarının altında parladılar.

Bu etkinlik, öğrencilerimizin İngilizce becerilerini geliştirmelerine ve kendilerini ifade etmelerine olanak tanıdı. TED Isparta Koleji ailesi olarak, sanatın ve dilin gücünü bir kez daha deneyimledik.