YKS 2024’e ÜDEP Programımızla Hazırlanan Öğrencilerimiz, İlk 50.000’de 46 Derece Yaparak Onurumuz Oldular.

VANDA Uluslararası Bilim Olimpiyatları Sonuçlandı.
5 Temmuz 2024
TED Isparta Koleji’nin YKS Başarısı!
20 Temmuz 2024
VANDA Uluslararası Bilim Olimpiyatları Sonuçlandı.
5 Temmuz 2024
TED Isparta Koleji’nin YKS Başarısı!
20 Temmuz 2024

YKS 2024’e ÜDEP Programımızla hazırlanan öğrencilerimiz, ilk 50.000’de 46 derece yaparak onurumuz oldular.
11. sınıftan itibaren uyguladığımız ÜDEP (Üniversite Destek Eğitim Programı) ile YKS’ye hazırlanan öğrencilerimiz, her hafta sonu TYT ve AYT Deneme Sınavlarına girdiler, Danışman Öğretmenleri ile bire bir sınav analizleri yaptılar, her hafta düzenlenen Soru Çözümü Etütlerine katıldılar, PDR Birimi ile bireysel hedef görüşmeleri yaptılar ve sınav kaygısını yönetme becerileri kazandılar.
Hedefleri doğrultusunda düzenli çalışan, ÜDEP programı çerçevesinde düzenlenen YKS Kamplarına katılan tüm öğrencilerimizi, bu süreçte öğrencilerimize her daim destek olan deneyimli öğretmen kadromuzu ve bu programımız doğrultusunda bizimle iş birliği yapan tüm velilerimizi gösterdikleri takım çalışması için tebrik ediyoruz.
Bu başarı hepimizin!